Thrower's Field lyhyesti

Blogini käsittelee figujen maalausta harrastuksen pohjalta. Olen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen löytänyt takaisin maalaamisen pariin ja tässä välissä moni asia on muuttunut kuten maalit, välineet ja maalaustekniikat. Itselleni lähinnä sydäntä on aina ollut Blood Bowl ja ffg:n Talisman mutta tulossa on myös muitakin figuja.

25.4.2014

Talisman Revised 4th Edition (osa1)


Talisman Revised 4th Edition pelin figuja valmistunut/tulossa. Seuraavissa kuvissa on kyseisen pelin hahmot Warrior, Troll ja Dwarf. Tarkkaavaisimmat saattaa huomata että alustaa on muokattu sillä jokaisella hahmolla on pohjaan liimattu 5sentin kolikko tuomaan lisää painoa helpottamaan käsiteltävyyttä ja nyt kun heittää noppaa laudalle ei nappulat vahingossa lentele.






7.4.2014

Blood Bowl Undead tiimi osa 3 ja Talismanin aloitusta.

Blood Bowl Undead tiimini on nyt muuten valmis vain mahdolliset star playerit puuttuu. Viimeisimmässä erässä valmistu Ghoulit pelinumeroilla 5-8. Näitä Ghouleja oli kiva maalata ja yksityiskohtien maalaamista helpotti kun kävin ostamassa The Army Painterin Insane Detail ja The Psycho pensselit. Valitettavasti Citadelin pienin pensseli Fine Detail oli liian iso jotta silmät ja hampaat olisi saanut maalattua.

Jos joku tietää mistä päin Suomea voisi saada Blood Bowlin lautapelilaatikon niin olisin kiitollinen tiedoista. Näitä kun ei markkinoilla liiku enää joka päivä.




Seuraavaksi maalausprojektiksi olen aloitellut FFG:n lautapelin Talisman Revised 4th Edition figuurien maalausta. Tästä lautapelistä ensimmäisenä valmistui 4kpl Toad. Toad on sammakon näköinen hahmo jollaiseksi pelaaja voi tapahtumien seurauksena muuttua pelin aikana 3 vuoron ajaksi.