Thrower's Field lyhyesti

Blogini käsittelee figujen maalausta harrastuksen pohjalta. Olen yli kymmenen vuoden tauon jälkeen löytänyt takaisin maalaamisen pariin ja tässä välissä moni asia on muuttunut kuten maalit, välineet ja maalaustekniikat. Itselleni lähinnä sydäntä on aina ollut Blood Bowl ja ffg:n Talisman mutta tulossa on myös muitakin figuja.

25.3.2014

Blood Bowl Undead osa 2


Blood Bowl Undead tiimiin tuli tänään lisää pelaajia numeroilla 1-2 Muumiot ja numeroilla 3-4 Wightit. Oman haasteensa spraylakkaukselle tuo kun parevekkeella on lämpötila +4 niin lakka ei käyttäydy ihan parhaalla mahdollisella tavalla mutta kuivaus loppuun sisätilassa niin ihan ok tästä tuli.



Undead tiimin osa 3 käsitteleekin Ghouleja.

10.3.2014

Se ensimmäinen blogi

Kerrottakoon aluksi että olen uudelleen aloittanut figujen maalauksen yli 10 vuoden tauon jälkeen. Tarkoitukseni on maalata figuja ihan omaksi iloksi ja välillä myös pelailla. Varsinaista tavoitetta tämän blogin suhteen minulla ei ole mutta Blood Bowl ja Talisman on lähellä sydäntä.

Ensimmäisenä projektina minulla on maalata Blood Bowl pöytäpeliin Undead tiimi. Nämä kaverukset tässä alla löytyi Englannista. Kuvassa numerolla 9 on Zombie ja numeroilla 10-12 Skeletons.


Edestä

Takaa


Seuraavalla kerralla luvassa muumioita ja wightejä.